Xiaomi Mi 6 Google Camera Yükleme


Xiaomi telefonlarınıza, Google Camera yükleyerek daha kaliteli fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz. Bunun için öncelikle telefonunuzun ROOT'lu olması ve TWRP yüklü olması gerekiyor. Eğer telefonunuz ROOT'lu değil ve TWRP kurulu değilse Xiaomi Mi 6 TWRP + ROOT (Magisk) Kurma  başlıklı yazıma göz atabilirsiniz.

Telefonunuza Google Camera kurmak için öncelikle camera 2 api'yi aktif etmek gerekiyor. Bunun birkaç farklı yolu var fakat ben size en kolay ve hızlı yolunu göstereceğim.

Öncelikle 2API_TWRP.zip dosyamızı indiriyoruz. İnen dosyayı telefonumuzun dahili depolama alanına atıyoruz. Daha sonra telefonumuzu Güç Tuşu + Ses Açma Tuşu ile TWRP modunda başlatıyoruz. Gelen ekrandan Install kutucuğuna tıklıyoruz ve telefonumuza attığımız 2API_TWRP.zip dosyamızı seçip yüklüyoruz. Daha sonra gelen ekrandan Reboot diyerek telefonumuzu yeniden başlatıyoruz.


Camera 2 API'sini aktif ettikten sonra artık Google Cameramızı kurabiliriz.

Ben Xiaomi Mi 6 cihazım için Tolyan009 geliştirmeli Google Camerayı kullanıyorum. Siz de bunu kullanabilirsiniz fakat hata alırsanız başka geliştiricelerin Google Cameralarını da denemeyi ihmal etmeyiniz.

Google Camera Port: Tolyan009 adresine gidiyoruz ve buradan en güncel Google Camera APK'sını indiriyoruz.


İndirdiğimiz .apk dosyasını telefonumuza kopyalayıp kurulumunu gerçekleştiriyoruz. Telefonunuza kurulan Kamera uygulamasını açarak, en güzel ve en kaliteli fotoğrafları çekmeye başlayabilirsiniz 😉



0 Yorumlar