DigitalOcean 12 Ay Ücretsiz Kullanım #1


DigitalOcean'dan 12 ay ücretsiz yararlanmak ister misiniz? Bunun için öncellike Üniversite Öğrencisi/Görevlisi olmalısın ya da Üniversite okuyan bir tanıdığın olmalı. Aslında bize lazım olan .edu.tr uzantılı bir mail adresi. İlk olarak GitHub sitesine .edu.tr uzantılı mail adresimiz ile üye oluyoruz. Daha sonra GitHub Education sayfasına girip, DigitalOcean kampanyası kapsamında ki 50 Dolar'lık kodumuzu alıyoruz. (Acele etme tamamını oku önce 😊)
 Aldığımız bu kod ile birlikte DigitalOcean'da yer alan 5 Dolar'lık paketi 10 ay boyunca ücretsiz kullanabiliriz. (Eeeee hani 12 aydı? 🙄) 50 Dolar'lık kupon ile 10 ay alabiliyorsak, 12 ay almak için bize lazım olan miktar 60 Dolar. (Matematiğe gelll 😅) Şimdi kalan 10 Dolarımızı almak için yapmanız gerek tek şey, DigitalOcean sitesine benim referans linkim üzerinden kayıt olmak. Referans linkim: https://m.do.co/c/c1353dedd761 Benim referans linkim üzerinden DigitalOcean'a kayıt olarak 10 Dolar hediye kazanmış olacaksınız. DigitalOcean'a kayıt olurkan bizden ilk istediği bir kredi kartı. Bu adımda sanal kartınızı kullanmanızı tavsiye ederim. (Mesela ben sanal kart oluşturdum ve içine belli bir miktar para attım. Kayıt işlemi bitince de sanal kart limitini sıfırladım 😊) Siteye üyeliğimizi yaptıktan sonra Billing kısmında ki Promo code alanına GitHub'dan aldığımız kodu yapıştırıyoruz ve Apply Code'a basıyoruz.
 Artık DigitalOcean'da kullanmak üzere 60 Dolar'a sahip oldunuz. (Tebrikler 🏆🎉🎈 ) 5 Dolar'lık paketi alarak 12 ay boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. NOT: Üye olduktan sonra Prome Code alanını göremezseniz bir Ticket oluşturun. Onlar sizden kodu isteyecek ve aktif edecektir. Gelecek Blog'dan spoiler;   

0 Yorumlar