Gemini 10 Dolar Hediye [Sona Erdi]

Kampanya yoğun ilgi dolayısıyla geçici olarak askıya alındı. Tekrar aktif olduğunda sayfa güncellenecektir.


En güvenilir 100 borsa arasında 11. sırada yer alan ABD merkezli kripto para borsası Gemini, yeni üyelere 10$ hediye Bitcoin veriyor.

1) https://gemini.com/share/wkw76zyhe linkten üye olun. 

    • Referans linkinden üye olmak zorunlu aksi halde hediye gelmez. Üye olurken referans                       kutusunda wkw76zyhe yazdığına emin olun.


2) KYC (kimlik doğrulama) işlemlerini tamamlayın.

    • 5-10 dk. arasında KYC onayı geliyor. 

3) Ayarlar kısmında bulunan ActiveTrader seçeneğini aktif edin.


4) 10$ hediye kazanmak için 100$ hacim yapmanız gerekmektedir. Bunun için Gemini hesabınıza ister 52 dolarlık LTC gönderip 1 kez al-sat yaparsınız isterseniz de 10 dolarlık LTC gönderip 6 kez al sat yapabilirsiniz.

    • Hacim sitede yaptığınız toplam alım-satım işlemi demektir. Bu yüzden 100$'lık hacmi elinizde bulunan paraya göre yapabilirsiniz.

    • LTC göndermemizdeki amaç, borsalardan en az fee ile Gemini'ye LTC'ye gönderiliyor. Eğer FTX kullanıyorsanız hiç fee ödemeden de gönderebilirsiniz.


5) Yukarıdaki adımları tamamlayanlar gönderdikleri LTC'yi fee ücreti ödemeden (Gemini'de aylık 5 kere çekimler ücretsiz) geri çekebilir. Hediye 10$ ise 2 iş günü içinde sabah saat 6'da hesabınıza BTC cinsinden yatmış olacak. Onu da direk kullandığınız borsaya BTC olarak çekebilirsiniz.


Not: Tarayıcı üzerinden SMS gönderme sorunu yaşayanlar, Gemini mobil uygulaması üzerinden SMS doğrulama adımını tamamlasınlar. Diğer adımları tarayıcıdan yapmaya devam edin.

Not 2: Mobil uygulamadan üye olduysanız ve Pasaport istediyse kimliğinizi ekrana sığacak şekilde ekleyin ve Submit diyerek gönderin. Daha sonra ekrana gelen pencereden Add National ID seçip kimliğinizi önlü-arkalı çekerek normal şekilde gönderin.

0 Yorumlar